Jump to content
Masatenisi.org Forum

14. Forum Buluşması İsim Yazdırma ve İsim Listesi PENDİK BELEDİYE SPOR


Recommended Posts

24 dakika önce, Tahsin1 yazdı:

kuralar cekildimi hala yayınlanmadı burdanmı yayınlanacaktı 

Merhabalar

kura çekim işlemi şuan itibariyle son buldu. Tam 4 saat süren özenli bir çalışma oldu. Yarın sabah yoklama yapıldıktan sonra eksik kalan takımlara düzenleme yapıldıktan sonra takımlar ve fikstür açıklanacaktır

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba,

özellikle ailesel sebeplerden dolayı bugün (Pazar) gelemiyorum.

Çeyrek final maçlarına çıkacak olan takım arkadaşlarımdan çok özür dilerim en başta.

Belirtilen saatlerde maçlar başlasaydı takım maçları bugüne sarkmazdı.

Eski forum buluşmalarına da katılan arkadaşların genel düşüncesi: "Nerede o eski buluşmalar... Hiç forum havasını alamadık".

Emeği geçenlere çok teşekkür ederim, kolay iş değil tabii böyle büyük bir organizasyonu düzenlemek.Bir çok genç ve çok iyi oyuncular vardı. Bir turnuva için çok güzel bunlar tabii ama forum buluşması değildi bu bence. Bazı kurallar değişmediği takdirde bundan sonra büyük şehirlerde (özellikle İstanbul'da tabii) yapılacak forum buluşmalarına katılmama kararı aldım. 

https://www.facebook.com/pg/masatenisiorg-forum-buluşmaları-166153663453101/photos/?tab=album&album_id=1352831238118665

Bu arada; üst kat ışıklandırmalar ile çok güzel olmuş. Oradaki oyuncular için mükemmel salon...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle Murat Hocaya çok teşekkür etmek istiyorum. Kimsenin elini taşın altına koymadığı bir dönemde 2 yıl üstüste forum buluşmalarını düzenleyerek bu geleneğin sürmesine vesile oldu. Ancak bu sene yaşanan bazı aksilikler ben dahil birçok üyenin keyfini kaçırdı ve maalesef ikinci günü beklemeden buluşmadan ayrılma kararı aldık.

 

Neydi peki yaşanan bu aksilikler?

 

1) Geçen seneye göre katılım çok daha fazlaydı. Bu da haliyle organizasyonu bir forum buluşması olmaktan çıkardı ve halka açık bir turnuvaya dönüştürdü. 

 

2) Takımlar inanılmaz adaletsiz ve dengesiz hazırlanmıştı. Geçen sene ben ve Bora seviyelerin belirlenmesine ve takımların olabildiğince adil hazırlanmasına önayak olmuştuk. Çok şükür ki bir oyuncu hariç seviye anlamında itiraz edilebilecek bir durum yoktu. O da zaten şampiyonun takımındaydı, ki o oyuncu olmasa da o takım şampiyon olurdu..

 

3)Kuraların önceden çekilmesi tam bir fiyaskoydu bence. Gelmeyen olursa ne olacaktı bu hiç düşünülmemişti. Ki öyle de oldu ve 3 yeşilli, 3 kırmızılı, 3 mavili bir çok takım çıktı ortaya. Bu da haliyle üyelerin keyfini kaçırdı. 

 

4) Maçlar yine alt ve üst salon olmak üzere iki salonda devam etti. Ancak alt büyük salonun havalandırması ve ışıklandırması berbat ötesiydi. Üst salon ise muazzam derecede aydınlık ve serindi. Belki maçlar bir alt bir üst salon şeklinde verilebilirdi geçen seneki gibi ama kalabalıktan ötürü sanırım o topa girilmedi. E haliyle sanki iki yerde farklı organizasyon düzenleniyormuş gibi bir durum oluştu. Ben birçok üyeyi turnuva bitişi görebildim. Bu da forum buluşmasının o havasını, bütünlüğünü bozdu.

 

 

5) Yeter..Allah peygamber kitap aşkına..Forumla alakası olmayan, tek amacı madalya, kupa, lastik, tişört kazanmak olan karaktersizleri uzak tutun bu buluşmalardan. Çekin onların o yaşlı, o kırışık, o pis ellerini üzerimizden..Dün saçı sakalı ağarmış, veteranım diye gerim gerim ortada dolaşan iki karaktersizin kazanma hırslarıyla, şehvetleriyle bu buluşmaya nasıl gölge düşürdüğüne herkes şahit oldu. Bir sayı için nasıl pisleştiklerini, sonra hiçbir şey olmamış gibi nasıl ortada dolandıklarını herkes gördü. İsimlerini merak edenler varsa ikisi de adaş. Tarihi bir karakterden almışlar isimlerini..Anlayan anladı çoktan.

 

Velhasıl bundan sonra bu şekilde bir organizasyonda ben de yer almayacağım. İstediğimiz, özlediğimiz o forum buluşmalarına kavuşana kadar elimden geleni yapacağım. Lafımı esirgemeyeceğim, elimi taşın altından çıkarmayacağım, bu da böyle bilinsin.

Son olarak;

 

O iki yaşlı; madalya kupa falan aldıysa haram zıkkım olsun onlara...

 

 

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar , Cagan abiye pekçok konuda katılıyorum. Benım için de tarihin en kötü forum bulusması oldu. Murat abiye teşekkur ederim yine de kimse bulusmaya ev sahipliği yapmamasına rağmen elini taşın altına koydu ve elinden geleni yaptı. 

 

Beni buluşmadan asıl soğutan renk ayrımının benım o kadar uğraşmama ragmen pek dikkate alınmadan yapılmıs olması. Telefonumda ssleri var isteyene yollarım buraya koyulmuyor upload failed diyor neyse ben 100 kısıden fazla kısının acıktan koyusuna rengıne kadar hepsını sınıflandırmıstım ancak sınıflandırmam da ne bulent nomeri ( acık veya koyu mavi) ne de hakan kırıgı ( koyu mavi ) yesıl kesınlıkle yazmamıstım.

özellikle bu takımların da pendigin en iyi 2 genc yetenegı serhat ve sadıkcanın takımlarına gelmesi bende suphe uyandırdı ancak kimsenin kul hakkına girmek de istemem murat abi gerekli acıklamayı yapacaktır.ki takımlar da su sekildeydi

Serhat Saglam Cem Berke Alpak Hakan Kırık. Serhat acık kırmızı cem ve hakan abi kopkoyu mavi diye dusunuyorum

Sadıkcan Tas Mehmet Emin Özbagcı Bulent Nomer  Sadık acık kırmızı mehmet abi acık kırmızı bulent abi acık veya koyu mavi seklinde dusunuyorum.

 

Bu 2 takımı gorunce dırek fınal belli diye dusunmustum ancak hakan abinin ailevi sorunu nedenıyle gelememesi aampiyonlugu etkiledi diger takım nasıl ve kıme elendı bıomjyorum cunku bu takımlar en kotu 3 2 takımı 2 yiyebılırler ancak 3 lerı kesın var dıye dusunuyorum.

 

Ayrıca daha once de oldugu gıbı yesıl takım arkadasımın daha ılk mac bıter bıtmez sonuclanmadan takımı bırakıp gıtmesi benim canımı sıkan ayrı bir olay. Tum gununuzu foruma ayırmıyorsanız gelmeyin lutfen hakkımıza giriyorsunuz. 

 

Gene tekrar söylüyorum tamamen Murat abiye yuklenmiyorum kendısı allah icin ilgili bir insan fikirlerimize bakıyor dger veriyor ancak bu konuyla ılgılı ondan da bilgi almak isterim yine de Allah razı olsun 17 18 masa t shirt ogle yemegi klima vs güzel bir organizasyon yapılmaya calısıldı. BURDAN TÜM FORUMA SESLENİYORUM LÜTFEN SENEYEKİ FORUM BULUSMASINDA İSTANBULDAKİ OYUNCULARIN RENK SINIFLANDORMASINI BANA BIRAKIN TUM SORUMLULUGU KABUL EDİYORUM.

Ayrıca turnuvanın en centilmen oyuncusunu benim izledigim kadarıyla tabiki ilan etmek istiyorum.

 

Ersun Küçükgüldal

 

 

Bu arada tüm bursa ekibine Ersun abi, Tuncay abi , Aydın abi, Ertugrul abi , Samsundan Vucutcu Bilal abime, Gökhan abiye , Defans adem gunesoglu abiye tesekkur ederim kendileri foruma ayrı bir renk katmakla birlikte bu turnuvaya pazar gunu gelemeyip uzuldugum tek sey oldular.

 

İNSALLAH BUGUN COK GUZEL MACLAR OLUR BENİM GİBİ KEYİF ALMAYAN DEGİL DE HEP KEYİF ALAN ARKADASLARIMIZ ABİLERİMİZ ABLALARIMIZ YAZAR BURAYA. 

 

Turnuva için tekrar teşekkür ediyorum Murat abiye ve onun yapacagı acıklamaya herhangi bir sekilde itiraz etmeyecegim sozu senettir. SENEYE BASKA SEHİRDE GUZEL BİR BULUSMA YAPMAMIZ DİLEGİYLE GEREKİRSE EMEKTAR FORUMCU ABİLERİMİZ BİZLER VS PAMUK ELLER CEBE DİYEREK BİR MİKTAR TOPLAYIP MAKSAT KAYNASMAK BİR ARAYA GELMEK OLDUGUNDAN GUZEL BİR SALON VE TURNUVA AYARLAYABILIRIZ BİZ OGRENCİ ARKADASLAR DA ELLERİMİZDEN GELDIGINCE DESTEK OLURUZ. Malum belediye veya veteran derneklerin destegı olmadan bu iş cok zor oluyor. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar forum buluşmasına katılacak olduğum için son derece keyifliydim. 2-3 yıldır masatenisi sporundan uzaktım. Yeni bir şehir, yeni bir iş, evlilik, balayı derken artık masatenisiyle yeniden buluşacak olmanın heyecanını taşıyordum. Çok sevdiğim, saygı duyduğum, keşke aynı şehirde olsak ya da aynı şehirde olsak bile daha çok vakit geçirebilsek dediğim birçok abim ve arkadaşımla iki harika gün geçirmeyi umut ediyordum... Ancak işler hiç de beklediğim gibi olmadı. Müsabakalar iki farklı salonda oynandığı için ne diğer salondaki maçları izleyebildim ne de diğer salonda bulunan arkadaşlarla muhabbet edebilme şansını bulabildim. Kura adaletsizliği, buluşmaya katılabilmek için son dakika foruma üye olan elliden fazla oyuncu, "forum kültürü" olmayan, burada bir mesajı bile olmayan dolayısıyla da hiçbir amatöre tek kalem faydası olmamış kimselerin tahta, lastik,madalya ve türevi pekiştireçler hasebiyle buluşmaya katılmış olması benim için oldukça üzücüydü. Forumun birkaç demirbaşı ile de bu üzüntümü paylaştım. Umarım seneye böyle olmaz. 

Hâsılı kelâm, dün biraz fazla zorladım sanırım ve sıcak olduğu için de anlayamamışım. Sakatlandığım için bugünkü müsabakalara katılamıyorum. Ancak benim için asıl üzücü olan derece yapıp kürsüye çıkamayacak olmak falan değil, Türkiye'nin çeşitli illerinden yüzlerce-binlerce mesafe kat edip buraya gelmiş olan abilerimi arkadaşlarımı bir gün daha göremeyecek olmam. 

Pendik Masatenisi Ailesine de bir parantez açıp yazımı bitiyorum. Kimseden ses çıkmadığı bir dönemde taşın altına elinizi sokarak böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum. Genç arkadaşlar oldukça yetenekliler ve umarım çok başarılı olurlar. 

Binaenaleyh umarım bir daha İstanbul, Ankara vb bir ilde "Forum Buluşması" düzenlenmez. Sevgiyle kalın.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

5 yıl sonra foruma post yazcam, heyecanlıyım. Ama zaten yazılacak herşey yazılmış. :)

2009-2012 arasında forumda kısmen aktif bir üyeydim. 2012 Kocaeli forum buluşmasına da katılmıştım. Sonrasında forumdan bağımsız olarak spordan baya bi elimi çektim. Forumdan da öyle. Bu sene tekrar sahalara dönmeye başladım, tarih de yaz okuluna denk gelince katılabildim.

Forum buluşmalarının en güzel yanı takım maçlarında aynı takıma düşüp tanıştığım insanlar oluyor. Maçlar tamam ama maç aralarındaki muhabbet vesaire. İki seferdir de içimde burukluğu kalan forumda o zamanlar post yazan / postlarını okuduğum insanlarla tanışamamış olmak oldu. Bu büyük oranda benim introvert birisi olmamla alakalı. Mesela 8 sene önce ilk raketimi aldığım Çağan abiyle iki buluşmadır tanışamadım :) Biraz da kalabalık dolayısıyla turnuva sırasında buna fırsat kalmamasından dolayı olabilir.

Tekrar foruma girmeye başladım ama ne zamandır altına yazacak konu bulamıyordum, buraya damladım hemen :D

Bu sene ile alakalı da söylenenlere ek olarak şunu eklemek istedim, hakem çocuklar çok sempatikti. Hepsini çok sevdim :) 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Zamanım olduğu zaman tabiki bazı şeyler yazacağım 

Ama şimdilik şunu söylemek istiyorum. 

Yorumları okurken gerçekten çok güldüm ve dedim ki gülüyorum ağlanacak halimize :)))))))))

Ülke sporu olarak işte bu yüzden gelişemiyoruz diye düşünüyorum. Bir tarafta birileri iş yapar, diğer tarafta olabildiğince acımasızca eleştiriler yapılır. Kendi adıma ve ekibim adına güzel ve sorunsuz bir organizasyon yaptığımız için çok mutluyuz.

Ama bazı kişiler adına ve masatenisi.org forum için bazı kişilerin tekeline girmiş olması adına üzülüyorum.

Çok güzel bir turnuvaydı.

Tüm katılımcılara TEŞEKKÜR ediyoruz

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Murat abi , Kendi adıma mesajımın 2 3 yerınde zaten tesekkurlerımı sundum sizlere kimse bulusmayı almadı alamadı 2 senedir taşın altına elini koydun yaptın. Ogle yemegi ayarladın. Su cay kahve ayarladın. Hepsi için allah razı olsun ancak tabiki de bazı elestiriler olabılır bunu buraya yazmamdaki amaç seni 2 senede tanıdıgım kadarıyla dürüst biri oldugun. Bunun ıcın senden duymak senden yorum almak istedim. Ben numaramı yazdıgım ve komısyona girmek istedigimi belirttim diye pekçok insan benim karsıma cıkıp sen beni nasıl bilmem ne renk yazarsın dedi. Haliyle ben de sinirlendim çünkü sana belirttigim gibi benim yolladıgım liste sadece cok iyi bildigim 100 e yakın oyuncudan olusuyor onların da rengi nettir hata yaptıgımı dusunmuyorum son duzeltmeleriyle onun icin burada belirtip kendimi aklamak istedim açıkcası. Ama gülüyorum şeklindeki yorumunu üstüme alınmadım çünkü elımden geldigince bi taraftan yerip bir taraftan övdüm. Her forum sonrası burada elestiriler olur amacımız zaten sporu gelistirmek oldugundan bu elestirileri diger bulusmalarda nasıl önleriz bunu öğrenmek. Belki sizlerin ceyregi zamandır bu sporu yapıyorum ancak nacizane gorusmelerımı belirtmek istedim bende. Daha önce samsun malatya kocaeli gibi bulusmalara gelseydiniz anlardınız demek istedigimi yoksa istanbul içi normal bir veteran turnuvası için pek de bir sorun yoktu. Bizim biraz da demek istedigimiz bu turnuva forum ruhu yoktu bunda sadece sizlerin sıkıntısı yok sizlerden tek ricam renk ayrımı bu turnuva tam adaletli degildi diye dusunuyorum. Gecen sene mesela ne guzel yorumlar yazdım yazdık kusursuza yakındı. Onun ıcın bu sene de bazı eleştirileri mazur görün. Herkesin katılmak istemesi lig oyuncularının üst sıraları almak icin kapıstıgı turnuvada sızın ıcın de zor bir durum gelme kardesım demek bunun da farkındayım. Onun ıcın direk size yüklenmek istemedim ancak o gülüyorum yorumuna alındıgımı belirtmek istedim. Olabıldıgınce tatlı ve sevecen yazmaya calıstım yas farkımızdan dolayı siz de aynı sekilde olursanız cok sevinirim 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben okadar uzun yazmayacam sekiz senedir takımlarda hayal kırıklığı yaşıyorum çok iyi kırmızı hayal ederken hep hayal kırıklığı yaşadım buzamana kadar ben mavi olarak yanıma iyi bir kırmızı hayal ederken  açık mavi ve yemyeşil gelerek buluşmaya birincigün en erken havlu atan ben oldum 60 km yol giderek saat 16 da eve varıp arkadaşlarla mesajlaşarak bilgi almaya başladım 

geciyorum bu durumu: turnuvada emeği gecen herkese canı gönülden teşekkür ederim masatensi içler acısı durumlardayken ve kimse ev sahipliği yapmazken kalkıp burda eleştirmekte acımasızca bu buluşmayı organize edenlere saldırmak ben şahsen kendime yakıştırmıyorum ne kadar kırılsamda haksızlık yaşasamda murat kırbac ve hakemlik yaban bütün ekibine o pırıl pırıl çocuklara alınlarından öpüyorum teşekkür ediyorum Allaha emanet olun sağolun varolun

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, pendikmasatenisi yazdı:

Zamanım olduğu zaman tabiki bazı şeyler yazacağım 

Ama şimdilik şunu söylemek istiyorum. 

Yorumları okurken gerçekten çok güldüm ve dedim ki gülüyorum ağlanacak halimize :)))))))))

Ülke sporu olarak işte bu yüzden gelişemiyoruz diye düşünüyorum. Bir tarafta birileri iş yapar, diğer tarafta olabildiğince acımasızca eleştiriler yapılır. Kendi adıma ve ekibim adına güzel ve sorunsuz bir organizasyon yaptığımız için çok mutluyuz.

Ama bazı kişiler adına ve masatenisi.org forum için bazı kişilerin tekeline girmiş olması adına üzülüyorum.

Çok güzel bir turnuvaydı.

Tüm katılımcılara TEŞEKKÜR ediyoruz

Gerek geçen seneki organizasyon için gerekse bu yıl tekrardan elinizi taşın altına koyduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ve takdir etmiş bir kişi olarak, yukarıdaki yazınızı kınıyorum!

Eğer eleştiriye açık değilseniz, bence bu tür organizasyonlara bir daha bulaşmamanız çok hayırlı olur. Sizin güldüğünüz o "ağlanacak halimizi gösteren ve Türk sporunu baltalayan" yorumların tümü şahsınıza teşekkür ederek başlamış! 

Üstelik bence eksik. Sizden önce temsil ettiğiniz kuruma teşekkür ile başlamalıydı ve size teşekkür ile devam etmeliydi.

Bu vesile ile ben de Pendik Belediyesine, size ve diğer çalışma arkadaşlarınıza güzel ev sahipliğiniz için çok teşekkür ederim.

Diğer yandan kendi adıma grupların dengesizliği vs. gibi konulara ben değinmek istemiyorum. Ben kendi adıma buluşmaya geldim. İyi kötü amacıma da ulaştım.

Ancak buluşma çerçevesinde düzenlenen turnuva bütün iyi niyete rağmen ciddi  aksaklıklara sahne oldu. Siz buradaki eleştirilere istediğiniz kadar gülün ve Türk sporunun gelişmemesini de bu eleştirilere bağlayın ama gerçeği balçıkla sıvayamazsınız. 

Yok eğer ilk mesajınızı yorgunluğunuzun getirdiği bir hızlı tepki olarak kabul etmemizi isterseniz, bizler bunu hemen kabul ederiz. Siz de şapkayı öne koyup, hatalardan ders çıkartır ve daha olgun daha başarılı işlere imza atabilirsiniz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Levend yazdı:

Gerek geçen seneki organizasyon için gerekse bu yıl tekrardan elinizi taşın altına koyduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ve takdir etmiş bir kişi olarak, yukarıdaki yazınızı kınıyorum!

Eğer eleştiriye açık değilseniz, bence bu tür organizasyonlara bir daha bulaşmamanız çok hayırlı olur. Sizin güldüğünüz o "ağlanacak halimizi gösteren ve Türk sporunu baltalayan" yorumların tümü şahsınıza teşekkür ederek başlamış! 

Üstelik bence eksik. Sizden önce temsil ettiğiniz kuruma teşekkür ile başlamalıydı ve size teşekkür ile devam etmeliydi.

Bu vesile ile ben de Pendik Belediyesine, size ve diğer çalışma arkadaşlarınıza güzel ev sahipliğiniz için çok teşekkür ederim.

Diğer yandan kendi adıma grupların dengesizliği vs. gibi konulara ben değinmek istemiyorum. Ben kendi adıma buluşmaya geldim. İyi kötü amacıma da ulaştım.

Ancak buluşma çerçevesinde düzenlenen turnuva bütün iyi niyete rağmen ciddi  aksaklıklara sahne oldu. Siz buradaki eleştirilere istediğiniz kadar gülün ve Türk sporunun gelişmemesini de bu eleştirilere bağlayın ama gerçeği balçıkla sıvayamazsınız. 

Yok eğer ilk mesajınızı yorgunluğunuzun getirdiği bir hızlı tepki olarak kabul etmemizi isterseniz, bizler bunu hemen kabul ederiz. Siz de şapkayı öne koyup, hatalardan ders çıkartır ve daha olgun daha başarılı işlere imza atabilirsiniz.

:)))))

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben 3 yıldır masa tenisi oynamaya çalışan ve bu camiadaki bazı istisnalar hariç herkesi seven biriyim . şahsi konuşmalar hakkında yorum yapmayacağım. bizler bazen 16 kişi aramızda toplanıp bugün  turnuva yapılan salonda mini turnuva yapmaya çalışıyoruz ve inanın beceremiyoruz. resmen çorba oluyor. organizasyon yapmak ve insanları mutlu etmek atomu parçalamaktan çok daha zor bir şey. çok güçlü olan oyuncuların katılması ve bazı grupların adaletsiz şekilde oluşturulması hususuna gelince lig seviyesinde oyuncuların katılmaması gerektiği görüşündeyim ancak foruma üye olup kayıt yaptıranları kapıdan çevirmek de olmazdı. bunlar uzun vadede çözülecek meseleler. bazı gruplar gerçekten dengesiz olmuştu ama bunların hiçbirinde kasıt olmadığına eminim. başta murat hoca emrullah hoca sümeyye hoca ve turnuvada görev alan tüm güzel insanlara ben şahsım adına çok teşekkür ediyorum. az önce pendik belediyesine de teşekkür maili attım. pendik belediyesi sporcularla elinden geldiğince ilgilendi bir kez daha şükranlarımı sunarım. önümüzdeki sene forum buluşması pendikte olmayacak bundan eminim. 2018 forumunu yapanlar bu şikayet edilen hususları ortadan kaldırır umarım. güzel bir turnuva daha yaşandı ve bitti bence konuyu çok uzatmadan kapatmakta fayda var. yukarıda konuşmalara dahil olan insanlar. ÇAĞAN, MUSTAFA , MURAT HOCA VS... hepsi o kadar iyi ve güzel insanlar ki bu yazışmaların farklı yere gitmesi ihtimali şahsen beni çok üzer. bu konu bence burada kapansın ve bu güzel insanlar uyusun. :) herkese selamlar 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, bu buluşmaya turnuvaymış gibi yazılar yazmaya başlarsanız işin içinden çıkamayız. Lütfen eleştirirken neyi eleştirdiğinizi düşünerek yazın. Bu buluşmanın kırmızısı mavisi yeşili yok. Muhabbetten sohbetten bahsedin yendiğiniz içtiğiniz gördüğünüzü anlatın. Kimin kimi yendiği buluşmanın ilgi alanına girmiyor. Yorumlarımızı bu şekilde yapmamız hem bizler için hemde organizasyonu düzenliyen arkadaşlar için daha yapıcı olur. 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

49 dakika önce, bellek yazdı:

Arkadaşlar, bu buluşmaya turnuvaymış gibi yazılar yazmaya başlarsanız işin içinden çıkamayız. Lütfen eleştirirken neyi eleştirdiğinizi düşünerek yazın. Bu buluşmanın kırmızısı mavisi yeşili yok. Muhabbetten sohbetten bahsedin yendiğiniz içtiğiniz gördüğünüzü anlatın. Kimin kimi yendiği buluşmanın ilgi alanına girmiyor. Yorumlarımızı bu şekilde yapmamız hem bizler için hemde organizasyonu düzenliyen arkadaşlar için daha yapıcı olur. 

Katılıyorum. Kuranın adaletsizliği biraz da kendini mavi veya kırmızıya yazan arkadaşların kabahatiydi. Benim yeşil olduğum takım da güçsüzdü gruptan çıkamadan elendik. Fakat benim için gün bitmedi gittim maçları izledim, yeni insanlarla tanışıp muhabbet ettim. Eskiden ikamet etmiş olduğum Ankara'dan tanıdığım arkadaşlarımla karşılaştım onlarla konuştum. İyi ki buraya gelmişim diyip akşam 7'de evimin yolunu tuttum. Evim Sefaköy'de :)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, Pesymace yazdı:

Katılıyorum. Kuranın adaletsizliği biraz da kendini mavi veya kırmızıya yazan arkadaşların kabahatiydi. Benim yeşil olduğum takım da güçsüzdü gruptan çıkamadan elendik. Fakat benim için gün bitmedi gittim maçları izledim, yeni insanlarla tanışıp muhabbet ettim. Eskiden ikamet etmiş olduğum Ankara'dan tanıdığım arkadaşlarımla karşılaştım onlarla konuştum. İyi ki buraya gelmişim diyip akşam 7'de evimin yolunu tuttum. Evim Sefaköy'de :)

 

 

Kimse kendisini kırmızı yahut mavi diye yazdırmadı. Renk belirlemesi buluşmadan önce organizatörler, yöneticiler ve birkaç üye tarafından yapıldı. Fakat sonra ne olduysa kırmızı yeşil oldu, yeşil kırmızı. Bizim eleştirdiğimiz nokta da bu zaten. Neye göre yapıldı bu ayrım ve bu eşleştirmeler? Ben bunu takımından son derece memnun ve madalya, kupa, derece gibi hiçbir bir derdi olmayan birisi olarak söylüyorum. Bir takımda bariz 2 kırmızı varken takımı güçsüz olan bir üyenin bunu sorgulama gibi bir hakkı yok mu yani? Geçen sene neden kimseden ses çıkmadı? Geçen sene de zayıf takımlar vardı. Ama herkes eşit dağılım için verilen gayreti ve emeği bildiği için bunu önemsemedi. Zaten illa ki bir takım güçlü, bir takım güçsüz olacak, bu terazi ile ölçülen bir şey değil ki herkese gramı gramına eşit dağıtalım. Ama size bir ekmeği ortadan ikiye böl dediğimde yaklaşık eşit bölebilirsiniz öyle değil mi? Çünkü göz var izan var. Ama bir parça çok büyük, diğeri çok küçük olursa orada bir şeyler yanlış demektir..

 

Bu arada ferdilerde de kendisini bir düşük renge yazıp şampiyon olanlar var. Onlara da bunu hiç yakıştıramadığımı belirtmek isterim. Oysa ki kendisine yapılan haksızlığa inanılmaz sinirlenmiş ve bunu yazıma da konu etmiştim ama demek ki bir şeylerin köklüce değişmesi lazım. Bununla ilgili düşüncelerimiz, planlarımız var. Yakın gelecekte açıklayacağız inşallah. Çünkü gördük ki iyi niyet her zaman sömürülüyor ve su istimal ediliyor..Bir oyuncu kırmızı iken ferdilerde mavi grupta oynayamaz, oynatılmamalı. Birinci yanlış o oyuncuda ikinci hata da organizatördedir. Ama nedense yanlışa yanlış dediğimizde kötü oluyoruz. Varsın öyle bilsinler, mühim değil. Bizim tek derdimiz herşeyin daha iyi, daha güzel olması. Eksikleri, yanlışları tespit edip gelecek buluşmalar için ders çıkarmamız gerekirken bizlerden sadece şakşakçılık bekleniyorsa, kusura bakmayın yapamam..

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Kaldı ki biz ferdilerde renk ayrımını herkes kendi dengi rakiplerle maç yapsın, herkes daha çok keyif alsın diye istedik. Öyle de olmalıydı ama olmadı. Takımlarda kırmızı olan birçok oyuncu zoru görüp ferdilerde kendisini mavi torbaya attı. Mavide zoru gören yeşile kaçtı. Demek ki bu iyi düşünce de fazla insanlara. Yapmalıydık karma turnuva, vermeliydik hepsine ilk turdan birer kan kırmızı, göndermeliydik evlerine. Olması gereken buymuş demek, sonradan anlıyoruz..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Herkes olanı biteni yazmış, ekleyecek birsey yok.Sadece şunu demek istiyorum.Pendik belediyesine bazi eksikliklere karsin çok teşekkür ediyorum.Bu teşekkürü Murat kardesime de zaten etmiştim. Ancak Son yazdığı gülüyorum kelimesi ve eleştiriye kapalı hali maalesef her şeyi berbat etti.Bakıyorum hâlâ tutumunu değiştirmemiş. Benim ondan yaşça büyük bir ağabeyi olarak tavsiyem bu tutumundan en kisa zamanda vazgeçmesi ve zamanı olduğu bir anda bunu burada belirtmesi dir. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Katılımcı sayısının bir hayli yüksek olduğu bir turnuva eksiğiyle fazlasıyla gerçeklemiş oldu. Bunun gerçek bir turnuva değil forum buluşması olduğu unutulmamalı. Organizasyon adına olumlu ve yapıcı yaklaşımından dolayı Murat hoca ve ekibine teşekkür ederim. 

Çağanın bana göstermiş olduğu tepkiye gelelim. Sina, Onur vb lig kalitesinde oynayanlarla kendimi bir göremem. Ben onlarla kendimi bir görsem onlara hakaret etmiş olurum. Totalde gelen sayısına baktığınızda gerçek anlamda kırmızı olan 10 kişi vardır yoktur. Daha fazla değil. Kendimi mavi olarak yazmış olmamın sebebi bu fikri savunmamdandır bunu da orada herkese belirttim. Kupa madalya peşinde koşan bir insanda değilim. Hakettiğimi de düşünmüyorum. Masa tenisi benim mesleğim değil. Ben bu oyunu keyif almak, sosyalleşmek için oynuyorum ve karşımdaki insan ne yaparsa yapsın saygı duymaya ve keyif almaya çalışıyorum.  Hayatımda aldığım en önemli başarıydı bu turnuva benim için o da başarı sayılırsa.  Kendini kırmızı olarak gören varsa yazsın gerçek anlamda kırmızı olan arkadaşlarla maç tecrübesi yaşamak isteyen, onlarla oynamaktan keyif alacağını düşünen insanlar yazsın yazmalıdır da zaten bunda bir engel yok.  Kaldı ki geçen sene Çağan seninde organizatör olduğun turnuvada yine maviydim. O zaman itiraz edildiğini hatırlamıyorum. Kayıtları elinizdedir. İyi niyeti sömürmekle bana yapmış olduğunuz hakareti aynen ve bu düşüncede kim varsa onlara iade ediyorum. 450 km uzaktan geliyorum ve böyle bir tepkiyle karşılaşıyorum. Hakettiğimi düşünmüyorum. Bu düşüncede olanlara da ayrıca hatırlatıyorum. Sabahtan akşama kadar işi mesleği masa tenisi olanlarla kendimi aynı kategoride göremem gören varsada bence tekrar bir düşünmeli. 

Seneye gerçekleşek olan turnuvada şimdiden görüşmek dileğiyle. Tavsiyem yapıcı olmaktan yana. Organizasyonu boykot etmek bu camiaya yakışmaz. Boykot ediyorsanız sizler bir turnuva düzenleyin oraya da keyifle KIRMIZI olarak katılalım. 

Turnuvaya katılan herkese yeni tanışma fırsatı bulduğum arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Görüşmek ümidiyle. Ankara'ya geldiğinizde her zaman kapımız açıktır. 

Velihan ÇAYHAN

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Velihan abi, seni geçen sene neden mavi yazdığımızı biliyorsun. Çünkü tanımıyorduk ve oyun seviyeni tam olarak bilmiyorduk. Fakat bu sene takımlarda kırmızı idin; ferdilerde mavi olman bence forum ruhuna aykırıydı, demeye çalıştığım şey bu sadece.

Kendini elbette Onur'la, Sina'yla, Furkan'la kıyaslama. Onlar zaten bu turnuvada (bence) olmaması gereken seviyede oyuncular. Balık baştan kokmuş yani anlayacağın. Bu şekilde baktığında, evet haklı olabilirsin ama sen bir forum buluşması için üst seviye bir oyuncusun, bunun aksini kimse iddia edemez. Sen değil miydin dün 1 sayıyla Murat Günay'a maç kaybeden, aslında ezici bir oyun oynayan ve maçı aslında kazanması gereken? O turnuvada kaç oyuncu Murat Günay'a karşı o seviye bı oyun oynayabilir sence? Görünen köy kılavuz istemez. Sen iyi bir oyuncusun ve mavi grup için fazlasın. Eğer bunu söylemek yanlışsa bu yanlışın sonuna kadar arkasındayım..

Organizatörlerin hep atladıkları bir nokta var. 200 kişinin katıldığı bir turnuvayı idare etmekle, 200 kişinin katıldığı bir forum buluşmasını idare etmek arasında dağlar kadar fark var. Eğer forum buluşmalarının geleneğini, ritüellerini, üyelerin beklentilerini bilmiyorsan çakılırsın. Bundandır ki yıllarca organizatörler hep il temsilcileri, il antrenörleri olmuştur ama esas gizli kahramanlar hep forum yöneticileri ve üyeler olmuştur. Umarım birgün o fırsat elime geçer de forum buluşmasını düzenleyen ben olurum...

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sevgili Çağan,

Çift maçlarında kırmızı değil mavi olarak takımda oynadım. Yani hep mavi statüsünde idim.İddia ettiğin gibi bir gün önce kırmızı bir gün sonra mavi yazdırıp kupa madalya peşinde koşmadım güzel kardeşim.  Buraya yazmadan önce bence bunu bir araştırsaydın böyle bir duruma düşmezdin. Takım maçları sırasında  sadece bir kırmızı kategorisinde oyuncuyu yenebildim. Geri kalan tüm kırmızılara da yenildim. Bunuda ayrıca belirteyim. İnanmıyormusun ? kolayı var maç föylerine bakabilirsin. Seninle orada o kadar oturduk konuştuk. Bunları benim yüzüme söyleseydin benden bunları rahatça duyabilirdin. Tüm gün ordayım hep beraberiz. Gel bunları benim yüzüme söyle. Burdan hakaret etme. Bu platformda bana hakaret etmeni sana yakıştıramıyorum. 

Turnuva hakkında eleştiriler olabilir. Bu her turnuva için geçerli. Murat hoca bir emek vermiş ki saygıyla karşılıyorum. Bu tür konular yüzyüze konuşulmalı bu platformlara taşınmamalı. Hiç bir şeyi değiştirmez sadece yıkıcı olur. Eleştirilerinizi olumlu fikirlerinizle beraber turnuva sonrasında uygun bir zamanda Murat hocanıza bir kahve ısmarlayarak dile getirebilirsiniz. Bu olgunlukta bir insan olduğunu çok iyi biliyorum. 

Ben oraya keyif almaya gidiyorum. Buluşmanın ana amacı bu. Maksat keyif almaksa eksiklikler göze batmaz batsa bile olgunlukla karşılar geçersiniz. Emeğe saygı diyorum. 

Senide seviyorum. Ama lütfen üslup konusunda dikkatli olun. Bu bir oyun. Oyun için abi dediğiniz arkadaş dediğiniz insanlara kaba davranmayın. Bir oyun için buna değmez. Bizim camiamız dostluklarımız son derece seviyeli ve fair play çerçevesi içerisinde diye düşünüyorum. 

Bu polemiklere daha fazla girmiyorum. Gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum. Sağlıkla kalın. 

 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, Neshter yazdı:

Sevgili Çağan,

Çift maçlarında kırmızı değil mavi olarak takımda oynadım. Yani hep mavi statüsünde idim.İddia ettiğin gibi bir gün önce kırmızı bir gün sonra mavi yazdırıp kupa madalya peşinde koşmadım güzel kardeşim.  Buraya yazmadan önce bence bunu bir araştırsaydın böyle bir duruma düşmezdin. Takım maçları sırasında  sadece bir kırmızı kategorisinde oyuncuyu yenebildim. Geri kalan tüm kırmızılara da yenildim. Bunuda ayrıca belirteyim. İnanmıyormusun ? kolayı var maç föylerine bakabilirsin. Seninle orada o kadar oturduk konuştuk. Bunları benim yüzüme söyleseydin benden bunları rahatça duyabilirdin. Tüm gün ordayım hep beraberiz. Gel bunları benim yüzüme söyle. Burdan hakaret etme. Bu platformda bana hakaret etmeni sana yakıştıramıyorum. 

Turnuva hakkında eleştiriler olabilir. Bu her turnuva için geçerli. Murat hoca bir emek vermiş ki saygıyla karşılıyorum. Bu tür konular yüzyüze konuşulmalı bu platformlara taşınmamalı. Hiç bir şeyi değiştirmez sadece yıkıcı olur. Eleştirilerinizi olumlu fikirlerinizle beraber turnuva sonrasında uygun bir zamanda Murat hocanıza bir kahve ısmarlayarak dile getirebilirsiniz. Bu olgunlukta bir insan olduğunu çok iyi biliyorum. 

Ben oraya keyif almaya gidiyorum. Buluşmanın ana amacı bu. Maksat keyif almaksa eksiklikler göze batmaz batsa bile olgunlukla karşılar geçersiniz. Emeğe saygı diyorum. 

Senide seviyorum. Ama lütfen üslup konusunda dikkatli olun. Bu bir oyun. Oyun için abi dediğiniz arkadaş dediğiniz insanlara kaba davranmayın. Bir oyun için buna değmez. Bizim camiamız dostluklarımız son derece seviyeli ve fair play çerçevesi içerisinde diye düşünüyorum. 

Bu polemiklere daha fazla girmiyorum. Gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum. Sağlıkla kalın. 

 

Velihan doğru söylüyor. Ben mavi olarak  ikinci adam olmayı beklerken, takımlar açıklandığında ben kırmızı Velihan ise mavi olarak listelenmişti. bu hatayı maçlar esnasında yer değiştirerek telafi ettik zaten, çok da sıkıntı etmedik. ben kendi adıma yaptığım maçlardan oldukça zevk aldım, elimden geldiğince genç arkadaşlara kafa tutmaya çalıştım. yenmişiz yenilmişiz, madalya almışız almamışız çok mu önemli allah aşkına. birçok sevdiğim arkadaşımla görüşme fırsatı da buldum, daha ne isterim. 

Pendik belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. elektrikler geçen sene de kesilmişti, demek ki mevcut sistem bu yükü kaldıramıyor. bütçe yaratılıp iyileştirilebilirse bir sonraki turnuvalarda sorun yaşanmaması adına daha iyi olur tabi. 

bir sonraki buluşmada görüşmek üzere.....

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Ben masatenisi dünyasında ve bu forumda yeniyim. Çok eğlenceli, keyifli, centilmence bir spor olduğu için bana çekici geldi, geliyor. Hatta bazen keşke bu çok daha önce başlasaymışım dediğim çok oluyor. Ancak Bu hafta sonu bununla çelişen şeyler gördüm, biraz üzüldüm açıkcası. Umarım bunlardan ders çıkarılır ve gereksiz, anlamsız yere keyif kaçıran bu hareketler tekrar etmez. 

Bu turuvada çok güzel insanlarla da tanıştım. Bunlarda birisi takım arkadaşım Velihan ve Aykut abiydi. Velihan'ı ferdideki başarısından dolayı kutluyorum, ve güzel bir masatenisci ile tanıştığım için mutlu olduğumu tekrar ifade ediyorum. 

Herkese selam ve saygılar sunuyorum, Pendik Masatenisi dünyasına da organizasyon ve evsahipliği için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha güzel turnuvalarda buluşmak üzere...

Hamza ÖZER

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 20 Misafir (Tam liste)


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..