Jump to content
Masatenisi.org Forum

İkmtsd 13. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası


Recommended Posts

Tarih : 11-14 Haziran 2015

Yer : Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu

 

İKMTSD 13. KURULUŞLARARASI AÇIK MASA TENİSİ TURNUVASI

YARIŞMA TALİMATI

 

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından düzenlenecek olan 13. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası 11- 12- 13- 14 Haziran 2015 tarihleri arasında Sinop Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapılacaktır.

Kuruluşların Turnuvaya katılabilmesi için 2014 / 2015 sezonunda kendi ilinde yapılan Kuruluşlar arası takım yarışmalarına katılmış ve listesinde bildirilen misafir ve varsa 10 yıllık oyuncu hariç diğer sporcuların Bilfiil-Bizzat- Tam Zamanlı çalışıyor olması şarttır. ( Açık Turnuva Yön. Madde 8)

 

Sadece 2014 / 2015 sezonunda Açık Turnuva tarihinden 8 ay önce işe girmiş ve ilgili kuruluşta kesintisiz çalışanlar turnuvada oynayabilecektir. Sonraki sezonlarda kesintisiz bir yıllık çalışma şartı aranacaktır.

İKMTSD web sayfası belgeler başlığı içinde bulunan İKMTSD Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası Yarışma Yönetmeliğine uygun olması koşulu ile;

Bundan böyle Yurt genelinden daha fazla kurum ve kuruluş takımlarının bir araya gelerek çalışan sporcuların kaynaşmaları ve Masa Tenisi sporunun yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla 1.Gruba 48 takım alınacaktır.

Katılım talebinin fazla olması halinde Organizasyon komitesi illerin kendi içinde yapılan yarışmalara katılan takım sayısı ve sıralamalarını dikkate alarak takım azaltabilecek veya arttırabilecektir.

İstanbul dışından katılacak kuruluşlar sadece bu sene geçerli olmak üzere, kendi il içi müsabakalarında oynamış olmak koşulu ile Açık Turnuvada 22 yaş ve üzerinde bir misafir oyuncu oynatabilecektir.

 

1. Grup da 48 takımla yapılan müsabakalar sonunda gruplarında 3. ve 4. sırayı alan takımlar Consolation (alt grup) maçları yapacaktır. Derece yapan ilk dört takıma ayrıca kupa ve madalya verilecektir.

İllerinde yapılan yarışmada 1. sırayı alan fakat Açık Turnuvaya katılmayacak olan kuruluşların yerine bir alt sıradaki kuruluşun takımı katılabilecektir.

Süper grupta oynamaya hak kazanan 16 takım 2014- 2015 sezonunda kendi ilinde oynamış olmak koşulu ile Açık Turnuvaya ilini temsilen doğrudan katılabilir.

 

Turnuva sonunda Süper Grubun son 4 takımı 1.Gruba düşecek,1.Grubun ilk 4 takımı Süper Gruba çıkacaktır

Süper Gurup da oynamaya hak kazandığı sene, Organizasyon Komitesine geçerli bir mazeret sunmadan Açık Turnuvaya katılmayan kuruluş bir dahaki sezon Açık Turnuvada oynayamaz.

Süper ligden çekilen veya herhangi bir neden ile yer almayan kuruluşun yerine 1. Grubun sıradaki takımı alınacaktır. Süper Gruba katılmayan takım sayısının fazla olması halinde Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesi 1. Gruba katılan takımların listelerini dikkate alarak Süper Gruba doğrudan takım alabilir.

Bayan takım yarışmalarında sadece bu sezon (2014- 2015) isteyen tüm takımlar kendi illerinde yarışmaya katılmış olmak koşulu ile yer alabilirler.

Bayan takım müsabakalarında maçlar 4.lü guruplar halinde guruptan çıkan ilk iki takımın tek eleme sistemi ile oynaması şeklinde, 5 maçlık (2 tek, 1 çift, 2 tek ) sisteme göre oynanacaktır. İlk 3 maçı kazanan takım galip gelecek, kalan maçlar oynanmayacaktır.

 

Erkek takım müsabakalarında maçlar 4.lü guruplar halinde guruptan çıkan ilk iki takımın tek eleme sistemi ile oynaması şeklinde 7 maçlık ( 3 tek, 1 çift, 3 tek ) sisteme göre oynanacaktır.

Oyun sırası A ile Y, B ile X, C ile Z, ÇİFTLER, A ile X, C ile Y, B ile Z şeklinde olacaktır.
İlk 4 maçı kazanan takım galip gelecek, kalan maçlar oynanmayacaktır.

 

Grup maçları sonunda puanların eşit olması halinde TMTF kuralları uygulanacaktır.

Gruplarında derece yapan ilk dört takıma kupa, sporcularına madalya ve sertifika ile turnuvaya destek veren kuruluşlar tarafından çeşitli ödüller verilecektir.

Her kuruluş erkek takımında en az 3 en fazla 5, Bayan takımında en az 2 en fazla 4 oyuncu ile temsil edilecektir. A ve B takımı olan kuruluşlar karma takım çıkaramazlar.

Sezon içinde işten ayrılıp başka bir kuruluşa işe giren sporcu ayrıldığı takım kadrosunda yer alamaz. Yeni işe girdiği takım kadrosuna dahil edilemez. Dolayısıyla o sezona ait Açık Kuruluşlararası Masa Tenisi Turnuvasında oynayamaz.

Sezon başında verilen takım listesinde ismi olan oyuncu kısa dönem askerlik için işten ayrıldıktan sonra, aynı iş yerinde ara vermeden tekrar çalışmaya başlarsa sezon sonunda yapılacak olan açık turnuvada yer alabilir.

Açık Turnuva ile ilgili Organizasyon Komitesine gönderilen dilekçedeki takım listelerinde varsa idareci ve antrenörün isimleri ayrıca belirtilecektir. Aksi taktirde listede isimleri olmayan idareci veya antrenör maç esnasında sahada takım arkasında yer alamayacaktır.

Takımlar her türlü giderlerini kendileri karşılayacak olup, İKMTSD tarafından herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

Organizasyon komitesi tarafından turnuva giderleri için belirlenen Erkeklerde 300.00 TL, Bayanlarda 200.00 TL katılım bedeli turnuva tarihinden önce aşağıda belirtilen banka hesabına Bağış olarak yatırılacaktır.

 

Dernekler Yönetmeliğinde yapılan son değişiklikler ile getirilen gelir ve gider belgelerine ilişkin değişiklikler takım sorumlularımızın bilgisine sunulmak üzere aşağıya çıkarılmıştır.

 

Derneklerin gelir ve giderlerinin belgelendirilmesine ilişkin hususları düzenleyen yönetmeliğin 38. Maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“Madde 38” Dernek gelirleri alındı belgesi ile tahsil edilir. Dernek gelirlerinin bankalar aracılığı ile tahsili halinde banka tarafından düzenlenen dekont veya hesap özeti gibi belgeler alındı belgesi yerine geçer. Bu nedenle derneğimizin banka hesabına yatırılan Bağışlar (katılım bedelleri) için makbuz verilmeyecektir.

Derneğimiz tarafından elden nakit ödeme alınmamaktadır.

Turnuvaya herhangi bir nedenle katılmayan kuruluşun katılım bedeli iade edilmeyecektir.

BANKA HESAP NO:

Alıcı: İKMTSD

İş Bankası İstanbul Zincirlikuyu Şubesi.

Şube Kodu: 1154
Hesap No: 426598
IBAN: TR89 0006 4000 0011 1540 4265 98

Bütün kuruluş sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden alınmış olan 2014/2015 vizeli sporcu lisansı (Takım veya Ferdi ) ile yarışmalara katılabilecektir. Müsabaka sırasında her sporcu lisansını ibraz etmek zorundadır.

Açık Turnuvaya katılmak isteyen kuruluşlar illerindeki yarışmalar tamamlandıktan sonra, varsa Kuruluşlar İl Tertip Komitelerinin bilgisi dahilinde veya doğrudan telefon ile ön başvuru yapabilir.

Organizasyon Komitesi tarafından katılımı uygun görülen kuruluşlar en geç 30 Nisan 2015 tarihine kadar İnsan Kaynakları veya Personel Müdürlüğü tarafından doldurulacak olan Sporcu Listesi ile birlikte şirket antetli kağıdına yazılı Katılım Dilekçesi ve banka dernek hesabına yatırılan Bağış (Katılım Bedeli) Dekontunun fotokopisini scan ederek iletisim@ikmtsd.org mail adresine gönderip teyit alacaktır.

 

İKMTSD Sporcu Listesi www.ikmtsd.org web ana sayfası belgeler başlığı içinde birinci sırada bulunmaktadır.

 

İKMTSD

Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesi Adına,

Uğur BEŞOK

iletisim@ikmtsd.org

ugur@besok.com.tr

 

Şener FİLİZ

sener.filiz@pfizer.com

Tel: 0542 6738990, 0542 2160948

 

 

13. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası Organizasyonu Hakkında…!

 

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından düzenlenen Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Şampiyonası 12- 13- 14 Haziran 2015 tarihlerinde Sinop Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapılacaktır.

 

Kuruluşların takım sorumluları tarafından varsa İllerde oluşturulan Kuruluşlar il tertip komiteleri vasıtasıyla 2014- 2015 sezonunda kendi ilinde düzenlenen turnuva sonuçlarını, İKMTSD web sayfasında yayınlanan yarışma talimatındaki bilgiler doğrultusunda İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesine E.mail ile göndermesi gerekmektedir.

 

Türkiye genelinden daha fazla kuruluş takımının bir araya gelerek çalışanların kaynaşmaları ve Masa Tenisi sporunun yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacı ile illerinde yapılan yarışmalarda yer alan ve yarışma talimatındaki kurallara uygun olan tüm takımlar Açık turnuvada yer alabilecektir.

 

İller, yarışmalarını tamamladıktan sonra en geç 30 Nisan tarihine kadar Kuruluşlar İl Tertip Komiteleri vasıtasıyla turnuva sonuçlarını ve Açık Şampiyonaya hangi takım veya takımların katılmak istediğini İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği Organizasyon Komitesine bildirmesi gerekmektedir.

 

Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvasına katılmak için 30 Nisan son tarih. İlgili Kuruluşlarımızın 30 Nisan tarihini beklemeden daha önce kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

 

Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesine gönderilen belge ve bilgiler web sayfasında yayınlanan Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası Yarışma Yönetmeliği doğrultusunda incelendikten sonra en geç 10 Mayıs tarihine kadar takımlara geri dönüş yapılacak ve katılması uygun görülen kuruluşlar Turnuva giderleri için alınan katılım bedellerini bankaya yatıracaktır.

 

Banka Hesap No;

Alıcı: İKMTSD İş Bankası İstanbul Zincirlikuyu Şubesi.

Şube Kodu: 1154

Hesap No: 426598

IBAN: TR89 0006 4000 0011 1540 4265 98

 

Açık Turnuvaya katılması kesinleşen kuruluşlarımız bu sezon aşağıda belirtilen belge ve bilgileri konu kısmında ili ve takım ismi belirtilerek Organizasyon Komitesine Email ile göndermesi gerekmektedir. iletisim@ikmtsd.org

 

İstenen Belgeler;

*Şirketin antetli kağıdına yazılmış takım katılım dilekçesi.

*İKMTSD Sporcu Bilgi Listesi. (www.ikmtsd.org belgeler başlığı içinde 1. sırada)

*Lisans fotokopileri

*Banka Dekont fotokopisi

 

Not; Gerek görülen sporcular için 12 Haziran 2015 tarihinden önce geriye dönük sekiz aylık SGK e bildirge hizmet dökümü istenecektir. Ayrıca sporcunun ilgili kuruluşta bilfiil çalıştığının belgelenmesi ve kanaat oluşturulabilmesi için organizasyon Komitesi tarafından farklı ve detaylı belgeler istenebileceği gibi çeşitli araştırmalar yapılabilir.(Açık Turnuva Yarışma Yönetmeliği Madde 8)

 

1.Grup maçları 11- 12 Haziran, Süper Grup ve Bayan maçları 13- 14 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

 

Organizasyon Komitesi tarafından takımlarımızın bir arada olup kaynaşabilmeleri için, mümkünse aynı otelde konaklanması kararı alınmıştır.

 

Yapılan görüşmeler neticesinde Erken rezervasyon ile Toplu Konaklama yapılması şartıyla uygun fiyat alınan otellerin bilgisi aşağıya çıkarılmıştır.

 

*Vira Otel; Karakum Mevkiinde denize sıfır konumda.

 

*Otel 117; Kent Merkezinde, liman kenarında.

 

Sinopark Otel; Kent Merkezinde, Otel 117 nin yanında.

 

*Antik Otel; Denize sıfır konumda. Kent merkezi girişinde.

 

Tepe Otel; Kent merkezi girişinde, Denize yakın, Antik otel civarında

 

Tüm oteller ile oda, kahvaltı olarak görüşülmüştür.

Fiyatlar ve Detaylı bilgi Organizasyon Komitesinden alınabilir.

 

Rezervasyon için ilgili kuruluş otel ve oda talebini önce Organizasyon komitesine mail atacak ve daha sonra Organizasyon Komitesinin otele teyit etmesi sonucu yapılmış olacaktır.

 

Organizasyon Komitesinin, özel ve uygun fiyat alınan bu otellere yapılacak ödemeler ile ilgisi yoktur. Sadece rezervasyonun doğruluğunu teyit edecektir. Ödemeler ilgili kuruluşlar tarafından doğrudan otellere yapılacaktır.

 

Rezervasyon için organizasyon Komitesi ile en son 20 Mart 2015 Cuma gününe kadar acil olarak görüşülmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra derneğimiz tarafından rezervasyon yapılmayacaktır.

 

 

İKMTSD

Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesi Adına,

Uğur BEŞOK

iletisim@ikmtsd.org

ugur@besok.com.tr

 

Şener FİLİZ

sener.filiz@pfizer.com

Tel: 0542 6738990, 0542 2160948

 

TAKIM SORUMLULARIMIZIN DİKKATİNE

 

Biz Kurum ve Kuruluşlara yakışan başarılı bir organizasyon gerçekleştirebilmemiz için aşağıda sadece ana hatları yazılı ve geniş olarak İKMTSD Açık Turnuva Yarışma Yönetmeliği içinde bulunan kurallara sporcularınızın uymasının sağlanmasını önemle rica eder; birlik ve beraberliğimizin sonsuza dek sürmesi dileği ile başarılar dileriz.

 

*-Lisanslarını maç öncesi ibraz etmeyen takım yarışmalarda yer alamayacaktır.

*-Takımlar maç saatinden en az 20 dakika önce yarışma alanında hazır bulunacaktır.

*-Organizasyon Komitesine gönderilen takım listelerindeki idareci ve antrenörlerin haricinde hiç kimse maç esnasında oyun alanının içinde bulunmayacaktır.

*-Zamanında ve tek tip yarışma kıyafeti ile oyun yerine (seremoniye) çıkmamak, erkeklerde 3, bayanlarda 2 kişiden az oyuncu ile oyun alanına çıkmak hükmen yenilgi nedenidir.

*-Takımda yer alan sporcular takım maçlarına aynı kıyafetle çıkacaklar ve yarışmayı bu kıyafetle tamamlayacaktır.

*-Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası maçlarında kullanılacak formanın karşı takımın forma rengi ile aynı olabileceği ihtimaline karşı turnuvaya katılacak takımların farklı renkte yedek forma bulundurması gerekmektedir.

*-2014- 2015 sezonunda kuruluşlar kesin olarak takım ve sporcu isimleri yazılı formalarla maçlarda oynayacaktır.

*-Takım sorumluları, takımlarında oynayan sporcuların hal ve hareketlerinden sorumludur. Maç esnasında sporcularının yapabilecekleri taşkınlıklar ve uygunsuz davranışları önlemekle yükümlü olacaktır.

*-Maç sonrası terli formaların salonda değiştirilmemesi, maç esnasında oyuncuların yerlere tükürmemesi, maç yapılan alana yiyecek ve gazlı (şekerli) içeceklerin sokulmaması vb. benzer konularla ilgili sporcular takım sorumluları tarafından takip edilerek uyarılacaktır.

 

 

 

İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU&ORGANİZASYON KOMİTESİ

 

Uğur BEŞOK
Tel: 0212 2745666
Faks: 0212 2751936
e.mail :
iletisim@ikmtsd.org , ugur@besok.com.tr

web: www.ikmtsd.org

 

Şener FİLİZ

Tel: 0542 6738990, 0542 2160948
e.mail:
sener.filiz@hotmail.com

 

 

Talimatname ve gerekli tüm bilgiler ektedir.

13. Sinop Talimat.doc

 

NvBKFys.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 4 weeks later...

süper gruptaki migros bu sene kurumlar ligine katılmadığı için geçen sene 1.grupta çeyrekfinal oynayıp merkez bankasına yenilen yapıkredi bankası olarak süper gruba alındığımız bilgisi geldi..Tesadüs bir İzmir takımının yerine başka bir İzmir takımı süper gruba çıkmış oldu...Bu durumda sadece hafta sonun proğramı gerektiği için bi aksilik olmazsa gelme kararı aldık İnşallah... :alkis:

 

arabayla 12-13 saat yol gözüküyo ama katlancaz artık.. diğer türlüde uçakla direk sinop veyahut samsun ve sonrası 3 saat gene yol el yakıyo yani.. :shock:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

süper gruptaki migros bu sene kurumlar ligine katılmadığı için geçen sene 1.grupta çeyrekfinal oynayıp merkez bankasına yenilen yapıkredi bankası olarak süper gruba alındığımız bilgisi geldi..Tesadüs bir İzmir takımının yerine başka bir İzmir takımı süper gruba çıkmış oldu...Bu durumda sadece hafta sonun proğramı gerektiği için bi aksilik olmazsa gelme kararı aldık İnşallah... :alkis:

 

arabayla 12-13 saat yol gözüküyo ama katlancaz artık.. diğer türlüde uçakla direk sinop veyahut samsun ve sonrası 3 saat gene yol el yakıyo yani.. :shock:

Murat cığım şöyle 700-800 km olsa gelecektim seyretmeye ama annem evden çok uzaklaşma dedi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 22 Misafir (Tam liste)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..