Jump to content
Masatenisi.org Forum

Ersun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    478
  • Kayıt Tarihi

  • Son ziyaret

  • Kazandığı gün sayısı

    31

Ersun kullanıcısının tüm içeriği

  1. Mehmet bey,lastikler duruyor ise talibim..Adresim aşağıda,siz de hesap no gönderirseniz havalenizi yaparım..PTT kargo ile gönderirseniz sevinirim..Selamlar..

    ERSUN KÜÇÜKGÜLDAL   -  TEL: 05052597683

    PTT Akpınar şubesi - Osmangazi/BURSA

    1. Ersun

      Ersun

      Yanlış yere gönderilen mesajımı silemiyorum..Bu tür mesajlar için silme butonu olsa iyi olur diye düşünüyorum..Sayın yöneticilerimiz ilgilenirse sevinirim..:)..Selamlar..

  2. Hakan kardeşim,evet Ongun da ortalarda yok ama forum adına yapılan buluşmada daha önce de yazdım,sevgili yöneticimiz Ertan abimiz ve sevgili moderatörlerimiz; özellikle Bellek arkadaşımız neden yoklar idi..İnanıyorum ki birçok arkadaş,onlarla tanışmak,sohbet muhabbet etmek istiyorlar idi..Her zamanki naifliği ile bir tek Bora yı gördüm o da ilk gün takım maçını oynadı ve ben onu bir daha(2.gün)göremedim.. Diğer bir mesele forum buluşması adına yapılan organizasyonda; neden oyuncu listeleri,takım listeleri,renk ayrımları nerede ise katılımcıların %70 ini tanımayan Murat hocama bırakılıyor,Bora ,Çağan,Mustafa,bizler var iken..Murat hocam,hayır bunları da biz yapacağız demedi ise...Murat hocam a(Pendik)bu yük kalmasa idi,inanıyorum,en çok eleştiri konusu olan bu olay da büyük oranda halledilmiş ve belkide şu an çok daha güzel yazılar yazılacak ve canla başla oradan oraya koşan,insanları memnun etmeye çalışan,elindeki ufaklıklar haricinde yardımcısı olmayan Murat kardeşim e de bu kadar eleştiri olmayacak idi..Renk ayrımı konusunda ben ve Mustafa özellikle yardımcı olma babında uyarılar yaptık ama keşke forum yönetimimizde bu işe el atıp,kuracakları; forumu iyi tanıyan üyelerden oluşan komisyon ile bu işi yapsalardı.. Böyle bir organizasyonu yapmak,yüzlerce insanı memnun etmeye çalışmak kolay değil arkadaşlar.Biraz da empati yapıp kendimizi Murat ın yerine koyalım..Ne kazanıyor ki bu arkadaşımız onlarca gününü feda edip,bu işe kalkışıyor.. Bi de üstüne bi sürü eleştiri yiyor.. Tüm eleştirilere rağmen sabrı ile tüm iyi niyeti ile güler yüzü ile yüzlerce insana 2 gün boyunca hizmet vermeye çalışan sevgili Murat kardeşimi ve emeği geçen herkesi, can ı gönülden tebrik ediyorum . Neyse, olan oldu artık ama gelecek senelerde eski güzel forum buluşmalarına dönebilme adına yapılacak dilek ve öneriler ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyor tüm forumdaşlarıma saygılar sunuyorum..Herkese selamlar.. Not: Mustafa (Öz......)gözlerinden öpüyorum...:)
  3. Koyu - açık şekli ile listelerin son hali yayınlansa,biz de yardımcı olsa idik daha iyi olmaz mıydı? Demek ki komisyon %100 herkesi tanıyor!...Neyse sağlık olsun...Hayırlısı..
  4. Fehmi Yavuzer-Mavi-Bursa KATILAMAYACAKTIR - SİLİNEBİLİR - BİLGİNİZE...
  5. Max(2.1 mm) siyah Calibra sound var.Bilginize..Selamlar..

     

  6. Hislerime tercüman oldunuz Murat hocam,tebrik ederim ,çok güzel ve anlamlı bir yazı..Sürekli "Bu forum buluşması,turnuva değil,tanışalım,kaynaşalım,sohbet,muhabbet .."diyen arkadaşlara; neden birden sayı artınca,değişik iyi oyuncularda katılmaya başlayınca itirazlar yükselmeye başladı..Sırf turnuva niyeti ile menfaat icabı bir kere katılma düşüncesinde olanların bile ben de inanıyorum ki ,o güzel samimi arkadaşlık ortamını görünce forumdan bir daha ayrılamayacaklar ki tıpkı benim 10 yıl önce İzmir den kalkıp Malatya da ki ilk forum buluşmama gitmem gibii...Neyse çok uzatmaya gerek duymuyorum..Dostlar ile bir an önce buluşmak istiyor,herkese iyi eğlenceler diliyorum..Herkese Selamlar.. NOT 1:Bu arada bu güzel forum ortamını bizlere hazırlayan;Sevgili yöneticimiz Ertan PATIR abimizi (moderatörlerimizi de) forum buluşmasında görmek istiyoruz..Zira uzun zamandır katılmadı buluşmalara, farz oldu artık..Ertan abi Selamlar.. NOT 2: Komisyon kurulup,açık-koyu renkler de belirlenip,buradan ilan edilirse iyi olur Murat hocam,zira komisyonun da tanımadığı isimler olabilir..Onları tanıyanlar buradan ihbar ederler ve daha adaletli bir dağılım olabilir diye düşünüyorum..Şimdiden emeği geçen herkese özellikle "Ne olursan ol gel" diyen Pendik Belediyesine çok çok teşekkürler.. Kolay gelsin..
  7. Nice Pütürcüleri götüren Velihan kardeşim,sana da kan kırmızı yakışır hanii..
  8. ERSUN KÜÇÜKGÜLDAL - Ersun - Koyu Mavi(Açık kırmızı..Komisyonun takdiri..Hayırlısı..) - BURSA
  9. Levent hocam, o iş zaten iyice rayından çıktı..Arkadaşlar mütevazilik ten mi? yoksa kazanma hırsından mı? gerçek renklerini bir türlü belli etmek istemiyorlar nedense..Ama geçen seneki gibi; Bora,Çağan gibi forum üyelerini iyi tanıyan eski arkadaşlardan oluşacak olan komisyonun, sanırım renk konusunda düzenlemeler yapması elzem olacaktır.Ayrıca renklerin koyu-açık şeklinde tanımlanması daha adaletli takımların oluşumuna katkı sağlayacaktır..Üst düzey lig oyuncularının koyu kırmızı,koyu mavilikten hasbelkader kırmızı yetersizliğinden dolayı kırmızıya terfi edenlerin açık kırmızı olması nedeni ile; kura çekiminde bunun dikkate alınması önemlidir diye düşünüyorum. Örneğin;1.takım: koyu kırmızı oyuncu+açık mavi oyuncu+yeşil oyuncu 2. takım: açık kırmızı oyuncu+koyu mavi oyuncu+yeşil oyuncu gibi gibii... Not: Her sene mavi yazdırmama rağmen kırmızı yetersizliğinden midir,yoksa pis pütürcü olmamdan mıdır bilmem,Bahadır Bulutlar,Mehmet Yılık gibi üstadların yanında arkadaşların teveccüh gösterip beni kırmızı yapmaları benim için ayrıca bir onur kaynağıdır..Onun içündür kii bu sene renk falan belirtmiyor, komisyonun takdirine bırakıyorum.. Herkese Selamlar..
  10. Arkadaşlar,eleştirmek kolay, bana dokunmayan yılan bin yaşasın(neme lazımcılık)daha da kolay..Yıllardır bu iş çözülemedi de biz mi çözücez?beceremeyiz,yapamayız...Ben sporumu bi şekilde yapayım,kendi egomu tatmin edeyim..Gerisi......gibi gibi...Bu tür eleştirileri zaten yıllardır her yerde,bu forumda da eski yazılarda bulabilirsiniz...Bende şu an Bursa veteran masa tenisi spor kulübü derneği bünyesinde ve Türkiye nin bir çok ilinde düzenlenen birçok turnuvalara katılarak kendi egomu fazlası ile tatmin ediyorum..Fakat bu olayın benim şahsıma bakan tarafı,bana yeterli gelmiyor..Topluma bakan yanı da önemli benim için..Kendimiz için istediğimiz faydalı şeyleri başkaları içinde istemeli ve bunun için gayret göstermeli değil miyiz? Hepimiz biliyoruz ki geçen yıl Amerika da Alzeimer, parkinson, ms, otistik çocuklar,dikkat eksikliği gibi bir çok beyinsel hastalıklara iyi gelen sporumuz yılın sporu seçildi.. Amerika da alzeimer hastanelerinin altına masa tenisi konmaya başlandı.. Günümüz teknolojik ortamında(bilgisayarlar,cep tel...vs..)elektromanyetik kirliliğin zirve yaptığı ,her bir okulun adeta baz istasyonu olduğu,beyin hastalıklarının giderek artacağının aşikar olduğu böyle bir ortamda sporumuzun tanıtımı ve yayılması adına bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyor, Bu anlamda; Bİr mum da biz yakalım diyorum..!! Açtığım konuda herkes bir öneride bulunsun demiştim ama herkes(çoğunluk) eleştiride bulunmuş..Gene yanlış ifade etmişim demek ki kendimi..:) Yukarıda yazılanları incelediğimde çok güzel öneriler gördüm ama bunun yanında çoğunluğun olaylara hep eleştirel,olumsuz yaklaştığını da gözlemledim.. Sadece eleştirerek değil ,elimizden geldiğince katkıda bulunup,çözüm üreterek yapalım bunu lütfen.. Şahsen, Federasyonumuzun çeşitli kademelerinde üst düzey görev almış moderatörlerimizden sayın Tufan YALÇIN hocam ın özellikle bu konudaki görüş-düşünce -önerilerini merak ediyorum....Tufan hocam bu konuda çok dolu olduğunuzu biliyorum...Tez konusu bile olabilir sizin için..Tecrübe,bilgi ve birikiminizden istifade etmek istiyoruz...Selamlar..
  11. Arkadaşlar herkese Merhabalar... Malum yakın zamanda yapılan federasyon seçimleri sonucu oluşan yeni federasyonumuzun yapısı ve sporumuzun geleceği adına fikir,görüş ve önerilerimizi burada dillendirip,güzel bir üslup ile tartışmaya açmak istiyorum ki bence muhakkak federasyon yetkililerimizin kulağına gidecektir bunlar ve burada ortaya çıkacak orijinal fikirler,projeler sporumuza katkı adına kullanılabileceği umudu ile bu konuyu açmak istedim.. Öncelikle yeni oluşan federasyon yönetimimize başarı dileklerim ile söze başlayıp,şahsi fikirlerimi paylaşmak istiyorum... Yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun gerek geçmiş spor yaşantıları, gerekse halen veteran olarak devam eden sporcu kimlikleri ile işin mutfağından gelmeleri itibari ile sporumuzun sorunlarını yakinen bilen kişilerden oluşması olumlu bir seçim olmuştur diye düşünüyorum..Bir çoğunu birçok veteran turnuvalarında,alçak gönüllü,mütevazi,entellektüel,kariyer sahibi kişilikleri ile tanıdım..Eğer bürokratik engeller ile karşılaşmaz,maddi yönden de sıkıntı yaşamazlar ise ve tabii kii halka inip ,onlara kulak verdikleri ve uygulamaya geçirdikleri taktirde de başarılı olacaklarını düşünüyorum..İşleri tabii kii kolay değil..Allah yardım etsin diyelim.... ÖNERİ 1: Yıllardır düşündüğüm,bence sporumuzun gelişimine katkı sağlayacak en önemli unsur olarak gördüğüm tesisleşme sorunu ile ilgili naçizane fikirlerimi paylaşmak istiyorum...2-3 yıl kadar önce okulumuz bahçesine prefabrik bir kantin yaptırdı okul idaremiz.. 3-4 metre yüksekliğinde,yaklaşık 50-60 metre uzunluğunda kısaca içine rahatça 5-6 masanın sığacağı içinde lavaboları dahil toplam maliyeti yaklaşık 60 bin lira civarı..Avrupa nın birçok yerinde hangar tipi maliyeti oldukça uygun, yüksek,12-16 masalık masa tenisi salonları gördüm..Velhasıl önerim; HER ŞEHİRE 1 MASA TENİSİ SALONU KAMPANYASI(BÜYÜK ŞEHİRLERE 2-3 OLABİLİR) Nasıl ki Milli Eğitim Bakanlığı birçok zengin hayırsever işadamlarına trilyonluk okullar yaptırıyor ise,Federasyonumuzda bir kampanya düzenleyip, çok daha düşük maliyet ile (100-150 yi geçeceğini zannetmiyorum)salona da istenirse sponsorun ismi verilerek böyle bir kampanya düzenleyebilir..Bu sayede masaların her daim sabit kaldığı sadece masa tenisine ait nezih salonlarımızda yetişecek çocuklarımız,spor yapacak 7 den 70 e insanımız ile sporumuzun geleceği noktayı hayal etmek bile beni mutlu ediyor.. Daha yazılacak bir çok sorun var tabii kii..Herkes 1 öneride bulunsun bence..Ne kadar çok kişi katılırsa o kadar verimli olur diye düşünüyorum..Onları da sizlerin önerileri ile duyuralım yetkililere... ÖNERİLERİNİZİ-KATKILARINIZI BEKLİYORUM...Herkese Selamlar..
  12. Ersun

    Forumun Gece Kuşları

    Olsa olsa elimizde kalem olur, sizi sevdiğimdendir be Selim hocam.. Gece nöbeti senin, gündüz nöbeti benim..Arada Levent hocam da(Ledo)bize destek verir,Tufan hocam da geri döndü...Yıktırmayız forumumuzu....Bunlar artçı deprem..Gazını aldık forumun..Swan da (diğer arkadaşlarda..)dönerler yakında....Canlanıyor forumumuz yavaş yavaş...İyileşiyoruz be hocam...:) NOT:Madem istedin 2. konu geliyor Selim hocam..Bence canlanma adına herkes mantıklı ,seviyeli,tartışılabilecek birer konu açsın ortalık biraz şenlensin derim..Ne dersiniz?..
  13. Selim hocam inanın hislerime tercüman oldunuz...Konunun okunması ve arkadaşların da yorumları için bir iki gün bekleyeyim dedim...O da ne savaş baltasını çıkaran gelmiş..Eski husumetler tekrar hortlamış..Üyeler banlanmış..Sanki benim yazımı bekliyormuş millet..Tekrar tekrar okudum yazımı.. Geçmiş kavgalar üzerine bir hasbihal mi yazmışım diye başlığa baktım..Allah Allah ben nerde yanlış yaptım, dedim kendi kendime..İçten, tüm samimiyetim ile forumumuzun canlanması adına yazdığım yazımda,eski güzel günlere duyduğum özlemi siz değerli arkadaşlarımla bir hasbihal ederiz demiştim oysa.. Bir yanım; tatsız konuşmalar ve banlanan üyeler adına pişmanlık duyar iken diğer yanım; forum canlanmaya başladı,epeydir yazmayan arkadaşlar da yazmaya başladı,içindekileri dökmeye başladılar diye sevinmiyo değil aslında..Hani her şer den bi hayır doğar derler ya..Öyle bişii sanki.. Arkadaşlar,26 yıllık eğitimciyim,on binlerce öğrenci mezun ettim,binlerce öğretmen ve idareci arkadaşımla çalıştım,dış çevremdekileri saymıyorum..Kısaca ellili yaşlara gelen bir arkadaşınız olarak,birazcık hayat tecrübesi faktörünü de göz önüne alarak,özellikle genç kardeşlerimize seslenmek istiyorum.. Benim hayatımın merkezinde insana saygı ve sevgi yatar..Ki toplum içinde belli kurallar içinde yaşıyorsak,insanlarla irtibatımız kaçınılmaz ise herkesin buna dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum.. Arkamızdan kimseye kötü laf söyletmeden,iyi düşüncelerle yad edilmek güzel bir şey değil mi?Bu dünya kimseye kalmamış ve kalmayacak,malum...Öyle ise nedir bu basit kavgalar? Sizi anlamaya çalışıyorum,tabii kii herkesin aynı görüşte olması mümkün değildir.. Tabii kii tartışmalar olacaktır..Ama burada üslup çok önemli..Birbirimizi küçük düşürücü,aşağılayıcı,hakaret tarzı konuşmaları ben kabullenemiyorum şahsen.. Benim tarzım bu değil..Onun içindir ki ciddi,bilgilendirici,samimi ,gerçekçi arkadaşlık ortamı olarak bulduğum forumlara sadece üye olurum.. Burada olduğum gibi..Tabi ki ara ara belli sınırları aşmadan,işi fazla sulandırmadan gırgır-şamata olacaktır ki nitekim geçmişte yaptık ta bunları arkadaşlarımızla..Kişilikler farklı farklı,onları değiştiremeyiz ama olumsuz yanlarını törpüleyerek aramızda olgunlaştırabiliriz. Biraz büyüttüğümüzü düşünüyorum ben olayları.Güzel bir üslup ile konuşarak halledemeyeceğimiz bir şeylerin olduğuna inanmıyorum..Bu forumdaki genç kardeşlerimiz bence çok şanslı..Çünkü yaptıkları olumlu,bilgilendirici, samimi,güzel yorumları ile çok şeyler öğrenebilecekleri Tufan hocam(bu arada hoşgeldiniz uzun bi aradan sonra aramıza..),Levent bey(ledo..),Selim hocam(bellek..),Ozan kardeşim(Tsubasa..) ve daha bir çok(İnşaallah onlarda tekrar dönerler aramıza..) değerli büyüklerinin olduğu bilincini kavrarlar ve enerjilerini daha çok bu yönde harcarlar ise forumumuz tadından yenmez diye düşünüyorum..:) Yeni yılın tüm ülkemize ve forumumuza birlik-beraberlik,barış ve huzur getirmesi temennilerim ile... Tüm forumdaşlarıma saygı ve sevgilerimi iletiyorum..Kalın sağlıcakla.. NOT:Bu arada Onur kardeşim başta olmak üzere ölee kafanıza göre dağa küsüp,forumdan ayrılmak filan yok haaa ona göre..:)
  14. Arkadaşlar,2008 yılından beri forumumuza üyeyim..O yıl düzenlenen Malatya forum buluşmasına büyük bir istek ile İzmir den katılıp,en uzaktan katılan üye ödülünü almıştım:)..Katıldığım hiçbir forum buluşmasından pişmanlıkla dönmedim..Tam tersi Türkiye nin her yerinden çok iyi dostluklar edinerek ayrıldım..Hani büyüklerimizin ;"hey gidi günler,eskiden...."diye başlayan cümlelerini hepimiz duymuşuzdur..(Vay bee biz de yaşlandık mı nee..:) )Şahsen o günleri yaşayanlardan biri olarak ben de benzer şeyler söyleyecem forumumuzla ilgili.. Olaylara müthiş mizahi zekası ile felsefi yorumlar yapıp bizi güldüren sevgili Ongun kardeşim, moderatör olduktan sonra,sadece resmi işlerle uğraşan Bora kardeşim, hazır cevap,mantık abidesi şef Çağan kardeşim, her şeyin cevabı kendisinde bulunan(ondan çok şey öğrendik..) Tsubasa (Ozan)kardeşim, forum buluşmalarımızın gülü, maç yapma rekoru yıllardır kırılamayan Tahsin kardeşim, moral kaynağımız, evlenince ortadan kaybolanlardan,foto Sadettin Salman kardeşim, Doğunun incisi,Malatya lı samimi dost Orhan Altay kardeşim, enerjisi hiç bitmeyen,forum düzenleme rekoru kıran evliya çelebi Tufan hocam.. Bu güzel ortamı bize hazırlayan,ara sıra da olsa eskiden buluşmalarımıza katılan ama uzun süredir hiç göremediğimiz sevgili Ertan Patır abimiz... Vee ismini burada sayamayacağım daha bir çok eski üye arkadaşlarımız....NERELERDESİNİZ.... Eskiden forumumuz ,sohbet,tanışma,yeni arkadaşlıklar edinme ve tabii kii masa tenisi hakkında teknik-taktik ve malzeme bilgileri konusunda fikir alış-verişinin yapıldığı ,tartışıldığı,tatlı kavgalar edildiği gerçekten çok aktif bir platform iken son yıllarda özellikle sadece malzeme alış verişi amacı için kullanılan sitelere döndü.. Arkadaşlarımız sadece ilan vereceği malzeme için siteye girer oldu.. Karşı değilim,ben de sitemizden birçok alışveriş yaptım ve çok uygun ürünler buldum sitemiz sayesinde.. Alışveriş de olsun tabii kii ama forumumuzun asıl amacı unutulmamalı diye düşünüyorum.. Hazır bu konuya değinmişken; birçok arkadaşımızın alışverişler sırasında mağdur olduğu,dolandırıldığını da maalesef gördük bu sürede..Bu konuda bir öneri getirmek istiyorum..Nasıl ki alışveriş sitelerinde malzeme satan satıcıların yaptıkları alışverişlerden aldıkları olumlu puanlar var,biz de benzer uygulamaya geçebiliriz.. Beğen butonu gibi alışverişlerde aldığı olumlu puan(100 üzerinden olabilir mesela..) butonu ekleyebiliriz.. Ve buna ek olarak,alıcı-satıcı hakkında alışveriş yapanların kısa yorumları ,memnuniyet-memnuniyetsizlik nedenleri ve de referans verme gibi önlemler alınabilir diye düşünüyorum .. Örneğin benim ile alışveriş yapan arkadaşlar bana olumlu-olumsuz puan verip,hakkımda yorum yapabilirler ve beni tanıyanlardan referans alabilirler..Güven arttıkça,önce sen para gönder,yok önce sen malzemeyi gönder gibi bu tür sorunların yaşanmayacağını düşünüyorum..Ayrıca profiline resmini koymayan,cinsiyetini dahi gizleyen (neyi gizliyor isee...)açık kimliği belli olmayan arkadaşlardan şahsen ben de alışveriş yapmaya çekiniyorum.. Önerilerime katılan arkadaşlarım beğen butonuna basarsa sevinirim..Ne kadar beğen çok olursa;yönetimimizin dikkatini çeker diye düşünüyorum..Zannediyorum Ertan abi ve moderatörlerimiz için çok zor olmayacaktır bunları uygulamak.. Ertan abicim Selamlarr..:) Kalın Sağlıcakla..Herkese Selamlar..
  15. Estağfirullah,Levent hocam..Malum sporumuz çalışma sporu..Ne kadar değişik oyuncu ile ve ne kadar çok turnuvaya katılırsanız o derece ilerliyor oyunumuz..Bursa dan kalkıp gelmemizin en büyük nedeni budur ki çok faydasını gördük diyebilirim..Çalışan kazanıyor...Geçen sene 4.gruptan başladığımız Fenerbahçe raiting gruplarında süper gruba çıktık..Tabii kii çıkmak kadar orada tutunabilmekte önemli..Zira zirvede sert rüzgarlar eser..Ozan ın dediği gibi veteran masa tenisçileri derneğinde de çok nezih bir ortam ve de çok kaliteli oyuncular var.Oraya da çok gitmek istiyoruz ama orada ferdi ligler genelde hafta içi yapıldığından bize ters geliyor zaman...Siz eskilerdensiniz,temeliniz sağlam..Kısa sürede ilerleyeceğiniz kesin..Görüşmek üzere..
  16. Ersun

    Kurslar

    İliniz?
  17. Ersun

    Cevab Veremediler :)

    HİŞŞŞTTT..Ne dönüyo burda....Sanki birileri uzun pütürcülere laf atıyooo....:)
  18. Uykusuz kaldığımıza deymedi..Bir iki ralli dışında,bence en kötü finallerdendi..Bu kadar kötü Zhang görmedim..İlk set biraz direndi o kadar..Maçı daha çok isteyen kazandı..Bravo Ma..
  19. Bora cım, beni unuttun herhal...
  20. Çağan ım,sana aynen katılıyorum ve o noktada güvenimiz tam,sıkıntı yok..Samsun da biliyorsun,ben mavi iken son dakikada kırmızıya geçtim ve de 2 yeşil arkadaşla takım olduk ve de Sadettin lerin gurubuna(şampiyonların)düştük..Ama ben büyük keyif aldım,Sadettin le oynamak benim için güzeldi..Dediğin gibi bazı arkadaşlar buluşmayı(ciddi bir turnuva gibi düşünüp) aşırı ciddiye aldığında problemler de büyüyor..Tabii kii tatlı bir rekabet olmalı ama asıl hedef derece yapmak değil,kazanılacak arkadaş ve güzel dostlukların sayısı olmalı diye düşünüyorum..Allah yardımcınız olsun..Selamlar..
  21. Benim ayarımda bi çok mavi gördüm...Mavilerin sayısı da bayağı fazla..Bu durumda mavilerin bi kısmı kırmızı, bi kısmı yeşil olacak gibi..Eh YEŞİL lerin sayısı da bayağı az..YEŞİL Bursa dan da geliyoz..Size zahmet olmasın dimi Bora cım..:) (Maviden kırmızı olanlar ;2 mavi+1 yeşil iken, gerçek kırmızılar; 1 kırmızı+1mavi+1 yeşil olacak...Hani denge açısından koyu kırmızılara 2 yeşil mi versek diye düşündüm bir an..??)......Bi başka durum;..koyu kırmızı bi arkadaşa, maviden yeşile geçen bir arkadaş çıktığında; o takım 1 koyu kırmızı+2 mavi olacaktır.. Diye düşünen arkadaşlar;%100 denge olması mümkün değil,kura şansı da lazım, takmayın kafanıza, ciddi bi turnuva gibi düşünmeyelim buluşmayı(o zaman mutsuz olursunuz),eğlenmeye-tanışmaya-muhabbete gidiyoruz...Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler..Herkese Selamlar.. ERSUN KÜÇÜKGÜLDAL - XL
  22. Sevgili kardeşim, google da İstanbul da masa tenisi yazdığınızda bi bakın neler çıkıyor..İkmtsd , fbvtt, vmtd,ivtta vs...Ben Bursa dan kalkıp,neredeyse her ay gidiyorum Kadıköy ve Göztepede ki derneklere...Birazcık araştırın be kardeşim..Her şeyi de buradan beklemeyin..Masa tenisi sporu adına üzülecek o kadar çok şey var kiiii....Saygılar..
  23. Ersun

    Yeni Takımım

    Ben de boştayım Aydın-16...Terfide oynama şansımda olur...Ne dersin...Haa bu arada ne verecen?
  24. Ersun

    Donic Ana Distribütörü Kimdir?

    Ertan abicim,öncelikle sizi buralarda görmek sevindirici..Uzun zamandır göremiyorduk sizleri..Özledik sizi.. Hazersporu Semih abi , Atilla Aydın a devretti ve hafta sonu Atilla ile Adana da beraberdik.. Atilla, Cornılleau Türkiye temsilciliğini aldığını söyledi..Donıc ürünleri oldukça azaldı, hazersporda..Bilginize..Selamlar..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..