Jump to content
Masatenisi.org Forum

mhcvx90av

Üyeler
  • İçerik sayısı

    222
  • Kayıt Tarihi

  • Son ziyaret

  • Kazandığı gün sayısı

    13

mhcvx90av kullanıcısının tüm içeriği

  1. Viscaria FL (87)+Goldarc8(48)+Ventus Soft(43)=178 gr Stellan Bengtsson ST(85)+Fastarc P1(50)+Super Defense 40 Soft(36)=171 gr Viscaria ST(89)+MXS(51)+İrbis(45)=185 gr Handmade Special ST (Made in A.ARDA, ALC Kesim, 94 gr)+Rasanter42(48)+Rakza 7Soft(44)=186 gr
  2. mhcvx90av

    Ramazan Bayramı

    Hep birlikte bayram tadında güzel günler yaşayabilmek dileğiyle, Ramazan Bayramınızı tebrik ederim.
  3. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun inşallah. Ailesine, tüm sevenlerine ve camiamıza sabırlar dilerim.
  4. mhcvx90av

    Boramızı kaybettik

    Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun inşallah. Ailesine, tüm sevenlerine ve camiamıza sabırlar dilerim.
  5. Geçmiş olsun kardeşim, eski forum buluşmalarındaki gibi yeniden ve daha güçlü/sağlıklı bir şekilde aramızda görmek dileğiyle, Allah acil şifalar versin.
  6. mhcvx90av

    Ankara Emek Masa Tenisi Salonu

    Hayırlı uğurlu olsun Tufan abi, öğrenciliğimin/gençliğimin en güzel anlarının geçtiği yerde böyle bir salon açılmasına çok sevindim. Ankara'ya geldiğimizde mutlaka uğrayacağım inşallah.
  7. mhcvx90av

    Kurban Bayramı

    Herkesin kurban bayramını tebrik eder, aileleriyle birlikte ömür boyu güzel günler geçirmelerini temenni ederim. Ayrıca hepimize de masa tenisiyle dopdolu, arkadaşlığın ve dostluğun üst seviyede olduğu bol oyunlu günler dilerim...
  8. On yılı aşkın süre içerisinde birçok forum buluşmasına katıldım. Her birisi ayrı güzeldi, ama (bence); bu buluşmayı diğerlerinden daha güzel yapan, neredeyse hiç boşluk bırakmadan maçlarla dopdolu iki gün geçirmemiz oldu. Özellikle ilk gün uzun süren ve peşpeşe gelen maçlardan dolayı akşam 22:00 daki akşam yemeğine (elenerek ) son anda yetişmemiz durumu özetliyordu. Hem takım maçlarının hem de ferdi maçların böyle bir yoğunluk içerisinde geçmesi neredeyse boşluk bırakmadan tüm zamanın değerlendirilmesi bu buluşmayı öne çıkaran özelliğiydi. Tüm bunların planlı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesinde, biz katılımcıların doya doya maç yapmasında büyük emeği bulunan başta Melih hocam olmak üzere tüm organizasyon ekibine, forum buluşması geleneğininin yaşatılması için umutların tükenmeye başladığı bir anda tekrar ortaya çıkarak bizim bir araya gelmemizde büyük katkısı bulunan Tufan abiye ve ekibine çok çok teşekkür ederim. Bundan sonra yapılacak buluşmaların da bu formatın devam ettirilmesi ( oyuncu seviyelerinin belirlenmesi ve dengeli takım oluşturulması konusunda biraz daha hassas olunursa daha da mükemmel olacağını düşünüyorum) çok uygun olacaktır.
  9. Otel ile ilgili iletişim aksaklığı giderilmiş ve problem çözülmüştür. Melih bey otelden aradı beni ve rezervasyonu yaptırdım. Teşekkür ederim ilginize...
  10. Tufan abi geçen hafta rezervasyon için yaptığım telefon görüşmesinde önce akşam yemeği yok dediler, sonra Melih beyle bir öngörüşmenin yapıldığı ama tam netleştirilmediği ve bunun üzerine daha sonra Melih bey tarafından kendilerine tekrar bir dönüş yapılmadığı şeklinde bilgi verdiler. Otel için yazdığınız koşullarda da net değildiler, bizleri bir tur aracılığıyla toplu olarak gelecekmiş gibi düşünüyorlar. Belli ki otel görevlisinin durumudan pek haberi yoktu, bunun üzerine otel yetkilisi Abdurrezzak beyle de bu durumu görüşmüştüm ayrıca bana geri dönüş yapacağını söylediği halde ondan da herhangi bir dönüş olmadı. Otel konusunu netleştirebiirsek sevinirim abi. Ayrıca eskiden olduğu gibi yine otelde kalacaklar da buraya, nerede kaç gün kalacalarını yazarsa hem organizasyon hem de otel yetkilileri açısından net sayı da ortaya çıkmış olur diye düşünüyorum. Ve biz Tokattan gelecek 3 sporcu olarak (Cuma, Cumartesi ve Pazar gecesi olmak üzere 3 gece) Kayı otelde kalmayı düşünüyoruz.
  11. Tokat tan durumu netleşmedi diye not düşülen Erol BULUT katılamayacaktır. Listeden silinebilir.
  12. Biz de Tokat ekibi olarak 6-7 Temmuz' da yapılacak Dostluk Ligi Kayseri etabından sonra Kastamonu' ya geleceğiz. Suat bey sanırım bu yüzden ertelensin istiyorsunuz ama bize göre iki etkinlik arasındaki bir haftalık boşluk gayet yeterli ve Kastamonu ya gelmemize bir manisi yok, ertelenme olduğu takdirde bu kez belki başka katılımcı arkadaşların planları da sekteye uğrayabilir. Ancak takım maçları konusundaki düşüncelerinize katılılıyorum. Sporcu başına düşen maç sayısının fazla olabileceği tüm sistemlere fikir olarak açığız. Bu, katılımcı olarak bizim düşüncemiz olmakla birlikte, yine de organizasyon ekibinin alacağı her türlü karara imkanımız ölçüsünde uyacağız.
  13. Tokat tan katılanların forumda kullandıkları nickleri Murat AYABAKTI - mhcvx90av Kemal CEYHAN - kceylan76 Yasin AYMAK - kokiniva Üçümüzde sitede belirtilen otelde kalacağız (Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere 3 gece)
  14. Tokat' tan; Murat AYABAKTI Kemal CEYHAN Yasin AYMAK
  15. Aramıza hoş geldin Tufan abi, seni yeniden burada görmek büyük mutluluk. Sen yokken buralar hep eksik kalıyor bir yönüyle...
  16. Yaklaşık üç hafta önce bana da T11 den yapıştırıcı ve booster gelmişti; gelen PTT Kargo görevlisine 5 lirayı verirken sorduğumda, bu uygulamayla ilgili yeni bir düzenleme yapıldığını ve tüm yurtdışı kargolardan standart 5 lira ücretin alınacağını söylemişti bana.
  17. Arkadaşlar öcelikle hepinize teşekkür ederim. Tabiki her durumda oyuncu etkilenecek bu durumdan ve mutlaka oyuncunun tepkisi belirleyici olacaktır. Ancak bir şey var ki; Messi bile olsa zemine uygun ayakkabı giymediğinde sahada ayakta durması nasıl güçleşiyorsa, lastikte de oyuncuya avantaj sağlayan bir seçimin yapılması elbette oyun dengesini etkileyecek, değiştirecektir. Bu açıdan bakıldığında, belki de tam olarak ifade edemediğim bu konuya en yakın cevap Levend arkadaşımdan gelmiş.
  18. Malum, piyasada çok fazla sayıda düz lastik var ve bunların da gelen toptan etkilenmeleri birbirlerine göre farklılık göstermektedir. Her ne kadar oyuncunun seviyesi ve tecrübesi önemli olsa da; düz lastiklerden hangileri pütürlü lastikten (kısa ve uzun ayrı ayrı değerlendirilebilir) gelen toptan en az seviyede etkilenir?
  19. Harun kardeşim çok iyi düşünmüşsün, gerçekten de erkenden başlayıp zaman daralmadan planlamayı neticelendirmek gerek. Küllenmeye başlamış gibi görünen bir aşkı alevlendirmek, dostlarla yeniden biraraya gelmek hepimiz için çok iyi olacaktır. Sana ve bu iş için yeniden elini taşın altına koymaya hazırlanan Melih kardeşime çok teşekkür ediyorum. Organizasyondan beklentim, elenme riskine karşı daha fazla maç yapabileceğimiz bir sistem üzerinde kafa yorulması. Onca yoldan gelip de; bir kaç maç sonra elenince, arkadaşlarını sadece tribünden seyretmek zorunda kalmamalı hiçkimse...
  20. Donic Waldner Senso Carbon ST(89)+Gewo Hype ProXT40(47)+Gewo Hype KR47,5(48)=184 gr Viscaria FL (87)+Tenergy05fx(46)+Haıfu SharkII Soft(44)=177 gr Yasaka Maxwood JPGatien(93)+Tenergy05(48)+Tenergy64(46)=187gr Viscaria FL (91)+Saturn Pro Soft(43)+MarkV HPS(43)=177 gr Donic Waldner Senso Carbon ST(89)+TSP Ventus Spin(44)+Gewo Hype KR47,5(48)=181 gr Barwell Fleet ST (87)+Saturn Pro Soft(44)+Süper Defense40 Soft(36)=167 gr Not: Kombilerde tahta ve lastiklerin ayrı ayrı ağırlıkları toplamı ile yapıştırılmış vaziyette kombi halindeki ağırlığı arasında + - 1 gr lık farklar olabiliyor, bunun sebebi de; bazen tahta ölçülerindeki farklılık nedeniyle lastiklerin kenar fazlalıklarının alınması bazen de aynı kesim lastikler olmasına rağmen, kullanılan yapıştırıcının miktarının farklı olması, lastikte varsa önceki yapıştırıcı kalıntılarının temizlenmemesi gibi etkenlerdir.
  21. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Ertan abi. Haklısınız, çok da acele etmeden iyice araştırmak gerek.
  22. Bütçe nakit olarak ortalama 1.000-tl civarı olabilir, ama duruma göre daha yüksek bütçe gerektirir ve uzlaşma olursa elimdeki eski üretim Viscaria tahtalardan birini takaslayabilirim.
  23. Arkadaşlar bilirsiniz son teknoloji ürünü televizyonlarda ses kalitesi çok sıradan ve basit kalıyor. Eğer sık sık müzik dinleme ve sinema izleme alışkanlığınız da varsa televizyonun sesi asla tatmin etmiyor, keyif vermiyor. Bu yüzden de harici bir ses sistemine ihtiyaç duyuluyor çoğu zaman. Tıpkı benim ihtiyaç duyduğum gibi... Özetle LED Samsung televizyonum optik çıkışlı ve buna uygun optik girişi bulunan harici bir ses sistemi (kalabalık olmayan 2.1 sistemler olabilir) almayı düşünüyorum, tabi hesaplısını bulabilirsem. Dolgun basa ve net tize sahip yeterli, ortalama 16 m2 bir oda içinde performans verebilecek, müzik dinlerken ve film izlerken tatmin edebilecek seviyede bir ses sistemi tavsiyeniz var mı? Soundbarların dolby atmos özellikli olanları çok güzel, denemiştim ama pahalı. Edifier marka var ama Türkiye de pek yok. Bu konuda tavsiyelerinizi beklediğim gibi, elinde yukarıda yazdığım beklentilerime uygun temiz problemsiz ses sistemi olup da elden çıkarmak isteyenler varsa benimle irtibata geçmelerini istiyorum.
  24. Verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Temizlik konusunda yapacağım belli oldu sanırım. Sadece Viscaria tahta konusunda iyi düşünüp bir karar vermem gerekiyor modifiye için.
  25. Çok eski ve aynı zamanda uzun bir süre kullanılmış bir tahta var elimde. Geçmişte de bir kaç kez oynadığım düz sap Waldner Senso Carbon, bu tahtaya tekrar döndüm, hem de Viscaria tahtadan geçiş yaparak...Özellikle düz sap yapısıyla ve dengesiyle (tabi kadife hisli eski Viscaria dan sert olsa da hissi de iyi oldu) elime tam oturdu, inanmıycasınız belki ama oyunuma olumlu yönde katkısı oldu. Herşeyden önce fh - bh dönüşlerim çok daha iyi hale geldi fl sap Viscaria tahtadan sonra. Teknik oyun olarak da Viscaria ile olan oyunumun bir tık ötesine geçtim sanki. Düz sapın oyuna etkisi bayağı fazlaymış bunu anladım, hatta bu yüzden bir ara S T sap Viscaria aradım, fazla pahalı olunca fl sap Viscaria tahtalarımdan birini gözden çıkarıp sap kısmını modifiye etmek, düz sapa çevirmek istedim. Bu yöntemi araştırıken, elimde bulunan Clipper CR sıfır tahtayı WSC ile takasladım ve şu an bir kaç haftadır Waldner Senso Carbon ST sap tahta ile oynuyorum. Peki problem ne diye sorarsanız, işte çıkmazım şu şimdi de; WSC tahta çok eski ve sapı iyice kirlenmiş, teri iyice yemiş ve bu yüzden de zaman zaman elimden kayabiliyor oynunun sıkışık anlarında. Şimdi sizlerden ricam, bu tahtanın sapında bulunan teri, sapa ve o renkli sap yapısına zarar vermeden nasıl temizleyebilirim? Ayrıca fl saplı Viscaria tahtalarımdan birini düz sapa nasıl çevirebilirim (kendi ilimde bunu yapabilecek bir ustayı aradığım halde bulamadım, bir iki tanesi yapamayız dediler), düz sapa çevirdiğim takdirde tahta yapısı (denge ve his olarak) bozulur mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..